Κατερίνα Στεφανίδη - Olympiakoi Agwnes Sthn 4h 8esh H Katerina Stefanidh Athens Voice - Σήμερα το μεσημέρι αγωνίστηκε η κατερίνα στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο, με την αθλήτρια να κατακτά την 4η θέση.

Κατερίνα Στεφανίδη - Olympiakoi Agwnes Sthn 4h 8esh H Katerina Stefanidh Athens Voice - Σήμερα το μεσημέρι αγωνίστηκε η κατερίνα στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο, με την αθλήτρια να κατακτά την 4η θέση.. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Η κατερίνα στεφανίδη με την 4η θέση εξασφαλισμένη άφησε τις δύο προσπάθειες στα 4,85 μ. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Η κατερίνα στεφανίδη ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια της γελένα ισινμπάγεβα και ο βασίλης σκουντής βγάζει μερικά από τα. Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και.

Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Σπορ κατερίνα στεφανίδη | «τα θαλάσσωσα, θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια» οι δηλώσεις της κατερίνας στεφανίδη μετά το φινάλε του τελικού του επί κοντώ γυναικών και την κατάκτηση της 4ης θέσης στους ολυμπιακούς αγώνες. Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς. Η κατερίνα στεφανίδη έγραψε με ολόχρυσα γράμματα το όνομά της στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και στον τελικό του diamond league. Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά….

Apisteyth Epidosh Xryso H Stefanidh Kai Argyro H Kyriakopoyloy Sto Epi Kontw Binteo 09 08 2018 Sputnik Ellada
Apisteyth Epidosh Xryso H Stefanidh Kai Argyro H Kyriakopoyloy Sto Epi Kontw Binteo 09 08 2018 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Προκειμένου να μπει στο «παιχνίδι των μεταλλίων». Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Πότε αγωνίζεται η κατερίνα στεφανίδη.το παρών στο εθνικό στάδιο έδωσαν λιγότεροι από 1.000 άτομα και αυτά με αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης, ενώ πρώτοι παρέλασαν οι έλληνες. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. H κατερίνα στεφανίδη (γεννημένη στις 4 φεβρουαρίου 1990), αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, διαγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012. Μπαμπά κάτσε δίπλα, οδηγάω εγώ. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο.

«φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια».

Η κατερίνα στεφανίδη με την 4η θέση εξασφαλισμένη άφησε τις δύο προσπάθειες στα 4,85 μ. Όπως υπογράμμισε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο: Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά…. «τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη» (vid) τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα η κατερίνα στεφανίδη τόνισε τα λάθη που της. Οι 3 κυρίες του ελληνικού στίβου στο open sport Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Μπαμπά κάτσε δίπλα, οδηγάω εγώ. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Και ζήτησε να ανέβει ο πήχης στα 4, 90 μ. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες.

H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η κατερίνα στεφανίδη ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια της γελένα ισινμπάγεβα και ο βασίλης σκουντής βγάζει μερικά από τα. Η χρυσή ολυμπιονίκης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα της. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Οι 3 κυρίες του ελληνικού στίβου στο open sport

Katerina Stefanidh Poia Einai H Xrysh Epikontistria Mas
Katerina Stefanidh Poia Einai H Xrysh Epikontistria Mas from www.news247.gr
Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, έκανα πολλά λάθη (video) (φωτ.: Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Ο πήχης, στη συνέχεια, ανέβηκε στα 4.85μ. H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά….

«πάντα πηγαίνουμε σε μια προετοιμασία πριν.

Παρουσιάζει 5513 άρθρα σχετικά με: Με καλύτερό της άλμα τα 4.80 μέτρα, η κατερίνα στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά…. Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Με την κατερίνα στεφανίδη να κάνει άκυρη την πρώτη προσπάθεια, ενώ όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες το πέρασαν αμέσως. Μπαμπά κάτσε δίπλα, οδηγάω εγώ. Η χρυσή ολυμπιονίκης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα της. Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Epa/ diego azuble) υπόσχεση για άλματα πάνω από τα πέντε μέτρα, στο μέλλον, έδωσε σήμερα η κορυφαία ελληνίδα άλτρια. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο.

Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Η κατερίνα στεφανίδη, ένα από τα γερά χαρτιά που θα ρίξει η ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αποκάλυψε πράγματα για την ίδια και στάθηκε στις σημαντικές στιγμές της ζωής της στη μεγάλη συνέντευξη που. H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016.

Katerina Stefanidh Giati Epitrepetai Kosmos Se Synaylies Kai Oxi Se Agwnes Lifo
Katerina Stefanidh Giati Epitrepetai Kosmos Se Synaylies Kai Oxi Se Agwnes Lifo from www.lifo.gr
Πότε αγωνίζεται η κατερίνα στεφανίδη.το παρών στο εθνικό στάδιο έδωσαν λιγότεροι από 1.000 άτομα και αυτά με αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης, ενώ πρώτοι παρέλασαν οι έλληνες. Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. Σήμερα το μεσημέρι αγωνίστηκε η κατερίνα στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο, με την αθλήτρια να κατακτά την 4η θέση. «τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη» (vid) τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα η κατερίνα στεφανίδη τόνισε τα λάθη που της. Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Σπορ κατερίνα στεφανίδη | «τα θαλάσσωσα, θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια» οι δηλώσεις της κατερίνας στεφανίδη μετά το φινάλε του τελικού του επί κοντώ γυναικών και την κατάκτηση της 4ης θέσης στους ολυμπιακούς αγώνες. This is a modal window. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο.

Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο.

Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. Πότε αγωνίζεται η κατερίνα στεφανίδη.το παρών στο εθνικό στάδιο έδωσαν λιγότεροι από 1.000 άτομα και αυτά με αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης, ενώ πρώτοι παρέλασαν οι έλληνες. Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς. Όπως υπογράμμισε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο: Με καλύτερό της άλμα τα 4.80 μέτρα, η κατερίνα στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Οι 3 κυρίες του ελληνικού στίβου στο open sport Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά…. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Η κατερίνα στεφανίδη με την 4η θέση εξασφαλισμένη άφησε τις δύο προσπάθειες στα 4,85 μ. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama